Protein Inn logoProtein Inn logo
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
    • Proteinas
    • Izoliatas
    • Riešutų užtepas
    • Batonėliai
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Prisijungti Registruotis

Lost password?

Slaptažodis bus išsiųstas el. paštu.

Jūsų asmens duomenys bus naudojami jūsų užsakymui apdoroti, pagerinti patirtį šioje svetainėje ir kitais tikslais, aprašytais mūsų privatumo politikoje.

0

No products in the cart.

Eiti į parduotuvę
Krepšelis (0)
Tarpinė suma: €0.00

Apmokėjimas

Protein Inn logoProtein Inn logo
Paskyra
Prisijungti Registruotis

Lost password?

Slaptažodis bus išsiųstas el. paštu.

Jūsų asmens duomenys bus naudojami jūsų užsakymui apdoroti, pagerinti patirtį šioje svetainėje ir kitais tikslais, aprašytais mūsų privatumo politikoje.

Protein Inn logo
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
    • Proteinas
    • Izoliatas
    • Riešutų užtepas
    • Batonėliai
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Prisijungti
Krepšelis 0
Akcija
Karamėlės skonio izoliatas

Karamėlės skonio išrūgų baltymo izoliatas

€39.00 Original price was: €39.00.€35.10Current price is: €35.10.

Dalintis: Facebook Twitter Tumblr Linkedin Pinterest Vk
Izoliato aprašymas
Izoliato pranašumai ir savybės
Kaip vartoti?
Maistingumas ir energinė vertė

Izoliato aprašymas

Išrūgų baltymo izoliato „Protein Inn” aprašymas

Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ , bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, 2018 metais pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMO IZOLIATO (WPI) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.

Izoliatas yra grynesnis nei išrūgų koncentratas, nes ilgiau filtruojamas. Mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymas yra filtruojamas keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai). Papildomas perdirbimas leidžia baltymo koncentraciją produkte padidinti iki 90% ir dar daugiau. Todėl izoliatas, turi mažiau angliavandenių ir riebalų, yra tinkamas laikantiems dietos.

Izoliatas yra biologiškai vertingesnis už koncentratą. Izoliatas geriau tinka vartoti prieš treniruotes ir po jų: nes lengviau virškinamas ir greičiau pasisavinamas, nealergizuoja, bet taip pat yra šiek tiek brangesnis už koncentratą. Pagal baltymo kokybę, aukščiausios kokybės išrūgų baltymai yra išrūgų baltymų izoliatas, kur porcijoje daugiau nei 90% baltymų, o riebalų ir laktozės apie 1%. Išrūgų baltymų izoliatas yra itin švarus ir grynas baltymas, turintis labai mažą laktozės kiekį.

Sportuojantys asmenys, kurie turi baltymų virškinimo problemų, vartoja tik šios rūšies baltymą. Šis produktas itin tinkamas žmonėms, siekiantiems iš savo raciono pašalinti kuo daugiau riebalų, taip pat izoliate labai mažai laktozės, tad jis tinkamas netoleruojantiems net ir itin mažų laktozės kiekių išrūgų koncentrate.

Izoliato pranašumai ir savybės

Izoliato pranašumai ir savybės

Kiekvienas sportuojantis žino, kad norint priaugti raumenų – reikia baltymų. Jei siekiate tikslo tapti stipresniu, greitesniu, turėti tobulas kūno formas – išrūgų baltymai padeda pasiekti užsibrėžtus tikslus. Būtent išrūgų izoliatas yra labiausiai susijęs su gerų rezultatų siekimu. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad žmogaus organizmui vieni iš vertingiausių yra išrūgų baltymai, nes jų įsisavinimo laipsnis siekia iki 98%. Baltymai yra statybinė medžiaga, naudojama augant ir suirusiems audiniams atkurti. Tai pagrindinė smegenų sudedamoji medžiaga.

Baltymai sudaryti iš aminorūgščių. Aminorūgštys reikalingos normaliam organizmo funkcionavimui. Jie dalyvauja daugelyje gyvybinių procesų. Daug hormonų susideda iš baltyminės medžiagos. Baltymų turi fermentai, kurie skatina žmogaus organizmo reakcijas. Iš baltymų gaminamos apsauginės medžiagos – antikūnai, kurie kovoja su infekcija. Kai trūksta baltymų sutrinka medžiagų apykaita.

Baltymai, patekę į žmogaus kūną yra suvirškinami ir suskaidomi į amino rūgštis – tik taip organizmas gali baltymus pasisavinti. Organizmas iš šių statybinių gyvybės blokelių vėliau sintezuoja baltymus.

Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių – šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino. Ši trijulė labai svarbi raumenų augimui ir net energijai treniruotės metu. Išrūgų baltymai taip pat turi biologiškai aktyvių baltymų mikrofrakcijų, tokių kaip alfa-laktalbumino, beta-laktoglobulino, glikomakropeptidų, imunoglobulinų, laktoferino ir įvairių augimo faktorių.

Visas geriausias baltymų savybes turi lietuviškas 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN”

Šis produktas turi daug išskirtinių savybių ir pranašumų:

  • norėdami sumažinti nereikalingą riebalų kiekį naudokite 100% gryną izoliatą, kuriame yra labai mažai riebalų ir angliavandenių. Būtent 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN”  tuo ir pasižymi;
  • 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN” turi labai didelę  koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);
  • pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;
  • vienoje porcijoje yra daugiau kaip 90 procentų baltymų.
  • sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;
  • svarbus raumenų augimui ir energijai treniruotės metu;
  • aprūpina organizmą baltymais;
  • svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti;
  • gerina bendrą darbingumą ir savijautą;
  • tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;
  • tinkamas vegetarams;
  • tinkamas visoms amžiaus grupėms;
  • lengvai tirpsta;
  • aukštos biologinės vertės;
  • greito ir gero įsisavinimo;
  • turi stiprų anabolinį poveikį organizmui;
  • išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;
  • išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;
  • išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus;
  • ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;
  • papildomam filtravimui naudojamas mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymai yra filtruojami keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai);
  • produkto gamintojas AB ROKIŠKIO SŪRIS.

Kaip vartoti?

Vartojimas

Vienoje porcijoje (30 g) produkto yra 27-28 g raumenų vystymąsi skatinančio baltymų. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių: L-leucino, L-izoleucino, L-valino. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų arba kito gėrimo įberkite 30 g baltymų miltelių (2 šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite.

Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Maistingumas ir energinė vertė

Energetinė vertė

Porcijoje 30 g proteino 100 g proteino
Kalorijos 465 kJ (110 kcal) 1550 kJ (365 kcal)
Iš viso riebalų 0,3 g 1 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g 0,6 g
Iš viso angliavandenių 0,6 g 2 g
Iš kurių cukraus 0,6 g 2 g
Baltymų >26 g >85 g
Druska 0,06 g 0,2g

Sudedamosios dalys:

Išrūgų baltymų izoliatas 95,0%, kvapiosios medžiagos, tirštiklis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), saldiklis ENLITEN® 300000 (stevia),  <1% saulėgrąžų lecitinas.

Alergenai: Sudėtyje yra pieno produktų

Sudedamosios aminorūgščių dalys

  Porcijoje 30g proteino 100g proteino
Asparto r.  2704 mg 9032 mg 
Treoninas*  1815 mg 6051 mg 
Serinas  1245 mg 4150 mg
Glutamo r.  4997 mg 16658 mg
Prolinas  1548 mg 5159 mg
Glicinas 447 mg 1491 mg
Alaninas  1208 mg 4028 mg
Valinas**  1477 mg 4925 mg
Metioninas*  852 mg 2841 mg
Izoleucinas**  1622 mg 5406 mg
Leucinas** 2519 mg 8398 mg
Tirozinas 783 mg 2456 mg
Fenilalaninas* 736 mg 2454 mg
Histidinas* 595 mg 1982 mg
Lizinas* 2389 mg 7965 mg
Argininas 520 mg 1733 mg
Iš viso amino rūgščių: 25457 mg 84883 mg

** Šakotos grandinės aminorūgštys (ang.k. – Branched-Chain Amino Acid (BCAA)). 

* Nepakeičiamosios (esminės) aminorūgštys (ang.k. – Essential Amino Acid (EAA)).

Pastaba: Taikyti metodai – Komisijos reglamentas (EB) Nr. 152/2009, III priedas, A, F dalys

logo-proteino-standartai
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
    • Proteinas
    • Izoliatas
    • Riešutų užtepas
    • Batonėliai
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Facebook Instagram
blank
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.OkPrivatumo politika