Protein Inn logoProtein Inn logo
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
    • Proteinas
    • Izoliatas
    • Riešutų užtepas
    • Batonėliai
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Prisijungti Registruotis

Lost password?

Slaptažodis bus išsiųstas el. paštu.

Jūsų asmens duomenys bus naudojami jūsų užsakymui apdoroti, pagerinti patirtį šioje svetainėje ir kitais tikslais, aprašytais mūsų privatumo politikoje.

0

No products in the cart.

Eiti į parduotuvę
Krepšelis (0)
Tarpinė suma: €0.00

Apmokėjimas

Protein Inn logoProtein Inn logo
Paskyra
Prisijungti Registruotis

Lost password?

Slaptažodis bus išsiųstas el. paštu.

Jūsų asmens duomenys bus naudojami jūsų užsakymui apdoroti, pagerinti patirtį šioje svetainėje ir kitais tikslais, aprašytais mūsų privatumo politikoje.

Protein Inn logo
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
    • Proteinas
    • Izoliatas
    • Riešutų užtepas
    • Batonėliai
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Prisijungti
Krepšelis 0
Akcija
Mėlynių skonio išrūgų baltymo koncentratas

Mėlynių skonio išrūgų baltymo koncentratas

€27.00 Original price was: €27.00.€24.30Current price is: €24.30.

Dalintis: Facebook Twitter Tumblr Linkedin Pinterest Vk
Baltymo aprašymas
Produkto gamyba
Kaip vartoti?
Maistingumas ir energinė vertė
Savybės ir pranašumai
Baltymų reikšmė žmogui

Baltymo aprašymas

Prieš tris metus didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ , bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMO KONCENTRATO (WPC-80) gamybą.

Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba. UAB „PROTEINO STANDARTAI“ turi išskirtinę galimybę pristatyti šį produktą Lietuvos ir užsienio rinkai su prekinių ženklu „PROTEIN INN”.

Lietuva Europos ir kitų šalių rinkose visada garsėjo kokybiškais, populiariais sūriais ir šviežiais pieno produktais. Ne išimtis tapo ir baltymų koncentratas, kurio kūrimui ir gamybai panaudotos moderniausios technologijos, pritraukti geriausi specialistai, puoselėjantys gilias AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ gamybos etikos tradicijas.

Produkto atsiradimą paskatino vis auganti ir populiarėjanti baltyminių produktų rinka.

Šis produktas yra žinomas Lietuvos vartotojams. Jį išbandė sportininkai, treneriai, mitybos specialistai, gydytojai. Atsiliepimai kuo puikiausi. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas.

Produkto gamyba

100 % GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMO KONCENTRATAS „PROTEIN INN” yra aukščiausios kokybės išrūgų baltymas, pagamintas išsaugant baltymų biologinę vertę. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų koncentrato (WPC-80) gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių gaminamų AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ . Šviežios išrūgos yra apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas.

Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūginių baltymų struktūros, taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Vanduo, naudojamas diafiltracijai, apdorojamas panaudojant naujausią vandens dezinfekavimo technologiją ultravioletiniais spinduliais, kas užtikrina aukštą galutinio produkto kokybę.

Retentatas (sutirštintos išrūgos) džiovinamas purškimo būdu įterpiant lecitino, kad pasiekti geresnį miltelių tirpumą..

Kaip vartoti?

Vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 24 g raumenų vystymąsi skatinančio baltymo. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų arba kito Jūsų mėgstamo gėrimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus su kaupu) ir gerai suplakite arba išmaišykite.

Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Maistingumas ir energinė vertė

Produkto maistingumas

Porcijoje 30 g proteino 100 g proteino
Kalorijos 505 kJ (121 kcal) 1682 kJ (402 kcal)
Iš viso riebalų 1.8 g 6 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.1 g 3.6 g
Iš viso angliavandenių 2.4 g 8 g
Iš kurių cukraus 2.4 g 8 g
Baltymų <24 g <80 g
Druska 0,1 mg 0,33mg

Sudedamosios dalys:

Išrūgų baltymų koncentratas 95,0%, kvapiosios medžiagos, krakmolo tirštiklis , rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), saldiklis ENLITEN® 300000 (stevia),  <1% saulėgrąžų lecitinas.

Sudedamosios aminorūgščių dalys

Porcijoje 30g proteino 100g proteino
Alanine 1152 mg 3803 mg
Arginine 624 mg 2060 mg
Aspartic Acid 2585 mg 8529 mg
Glutamic Acid 4554 mg 15027 mg
Glycine 464 mg 1530 mg
Histidine* 609 mg 2010 mg
Isoleucine** 1436 mg 4739 mg
Leucine** 2417 mg 7975 mg
Lysine* 2229 mg 7355 mg
Methionine* 803 mg 2649 mg
Phenylalanine* 749 mg 2473 mg
Proline 1407 mg 4643 mg
Serine 1258 mg 4151 mg
Threonine* 1667 mg 5499 mg
Tyrosine 825 mg 2722 mg
Valine** 1369 mg 4518 mg

** Šakotos grandinės aminorūgštys(ang.k. – Branched-Chain Amino Acid (BCAA)).
* Nepakeičiamosios (esminės) aminorūgštys(ang.k. – Essential Amino Acid (EAA)).
Tyrimui taikyti metodai – Komisijos reglamentas (EB) Nr. 152/2009, III priedas, A, F dalys

Savybės ir pranašumai

Kiekvienas sportuojantis žino, kad norint priaugti raumenų – reikia baltymų.  Jei siekiate tikslo tapti stipresniu, greitesniu, turėti tobulas kūno formas – išrūgų baltymai padeda pasiekti užsibrėžtus tikslus. Būtent išrūgų baltymai yra labiausiai susiję su gerų rezultatų siekimu. Produktas idealiai tinkantis raumenų masės augimui, kurį turėtų  vartoti sportininkai, ieškantys aukštos kokybės baltyminio šaltinio raumenų masei auginti ir tobulinti, nes whey proteinas pasižymi  aukšta kokybe, grynumu. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad žmogaus organizmui vieni iš vertingiausių yra išrūgų baltymai, nes jų įsisavinimo laipsnis siekia iki 98%. Jau seniai žinoma, kad išrūgų baltymai pasižymi imuninę sistemą stimuliuojančiomis, antibakterinėmis savybėmis. Be to įrodyta, kad išrūgų baltymai yra reikalingi žmogaus organizmui svarbaus junginio glutationo susidarymui. Nustatyta, kad glutationas susidaro virškinimo metu(skrandyje) iš išrūgų baltymuose esančių aminorūgščių cisteino, glicino ir glutamo rūgšties. Šis trijų aminorūgščių junginys (glutationas) būtinas žmogaus organizmui. Būtent šios rūšies baltymai yra populiariausi, renkantis baltymų miltelius. Išrūgų proteinas –  užbaigtas baltymas, kurio sudėtyje yra visos svarbiausios amino rūgštys,  pagerinančios baltymų sintezę mūsų organizme.

Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių ­­– šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino. Ši trijulė labai svarbi raumenų augimui ir net energijai treniruotės metu. Išrūgų baltymai taip pat turi biologiškai aktyvių baltymų mikrofrakcijų, tokių kaip alfa-laktalbumino, beta-laktoglobulino, glikomakropeptidų, imunoglobulinų, laktoferino ir įvairių augimo faktorių.

Visas geriausias baltymų savybes turi lietuviškas 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS „PROTEIN INN”.

Kaip Jūs pasirenkate proteiną? Ar kreipiate dėmesį į draugų rekomendacijas? Ar perkate pakuotę su labiausiai žėrinčia etikete? Ar ieškote išpardavimų? Yra įvairių produktų – gerų ir nelabai gerų, nekokybiškų, su sintetiniais priedais. Ir yra 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS „PROTEIN INN”.

Šis produktas turi daug išskirtinių savybių ir pranašumų.

  1. Norėdami sumažinti nereikalingą riebalų kiekį naudokite 100% baltymų koncentratą, kuriame yra mažai angliavandenių ir cukraus. Būtent 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS „PROTEIN INN” tuo ir pasižymi.
  2. 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS „PROTEIN INN” turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA), kurios sudaro apie vieną trečdalį visų baltymų žmogaus raumenų audiniuose ir yra svarbios raumenų masės ir jėgos padidėjimui bei pilnam organizmo atsistatymui po treniruočių.
  3. Pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų pieno.
  4. Porcijoje yra daugiau kaip 80 procentų baltymų.
  5. Sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus.
  6. Svarbus raumenų augimui ir energijai treniruotės metu.
  7. Aprūpina organizmą baltymais.
  8. Svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti.
  9. Gerina bendrą darbingumą ir savijautą.
  10. Tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems.
  11. Tinkamas vegetarams.
  12. Tinkamas visoms amžiaus grupėms.
  13. Lengvo tirpumo.
  14. Aukštos biologinės vertės.
  15. Greito ir gero įsisavinimo.
  16. Turi stiprų anabolinį poveikį organizmui.
  17. Išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių.
  18. Išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas.
  19. Išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus.
  20. Ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija.
  21. Produktą gamina AB „ROKIŠKIO SŪRIS“

Baltymų reikšmė žmogui

Kas yra baltymai? Jų reikšmė žmogui.

Kartu su angliavandeniais ir riebalais, baltymai yra viena iš pagrindinių maistinių medžiagų (makroelementų). Baltymai nuo angliavandenių ir riebalų skiriasi tuo, kad juose be anglies, deguonies ir vandenilio molekulių dar yra azoto, sulfanilamidino ir keletas mineralų.

Baltymai yra labai plačiai išplitę gyvojoje gamtoje ir sudaro gyvybės pagrindą. Tai yra raumenų statybinė medžiaga. Jie sudaryti iš smulkesnių dalelių – aminorūgščių. Statomoji medžiaga baltymas – tai 20 skirtingų amino rūgščių rūšių. Devynios iš 20 amino rūgščių yra būtinos gauti su maistu, nes jų pats organizmas pasigaminti negali, todėl būtina kasdien suvartoti atitinkamą kiekį baltymų. Panašiai kaip namo sienas sudaro plytos, proteiną sudaro amino rūgštys. Virškinimo metu šios „plytos“, aminorūgštys, organizme subyra, rezorbuojamos į kraują ir surenkamos naujai baltymų sintezei.

Sudaryti iš aminorūgščių grandinės baltymai yra svarbūs makroelementai, kurie atlieka daugybę svarbių funkcijų organizmo biologiniuose procesuose, įskaitant raumenų audinio augimą ir palaikymą. Nevartojant baltymų būtų neįmanoma kurti, atstatyti, išlaikyti raumenų. Štai kodėl yra svarbu vartoti baltymus kaip subalansuotos mitybos dalį.

Baltymai – antras pagal gausumą organizmo komponentas po vandens. Jie formuoja ne tik organizmo struktūras – ląsteles, audinius ir skeletą, bet ir funkcinius veiksnius, kaip hormonai, DNR bei virškinimo sekretas. Baltymai lemia raumenų augimą jėgos atletams, ūgio didėjimą vaikams, padeda užpildyti atsiradusias sveikatos spragas „suaugusiems“.

Europos Sąjungos Reglamentas ir Reklamos Įstatymas griežtai reglamentuoja sveikatingumo teiginius ant produkto pakuotės, todėl 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATO „PROTEIN INN” etiketėje negalime parašyti visų tyrimų duomenų apie proteino naudą. Galime paminėti, kad baltymai turi didžiulę reikšmę žmogaus organizmui. Tiriant baltymų poveikį nustatyta, kad be raumenų augimo, formavimo, apsaugos ir atstatymo proteinas garantuoja pažeistų skaidulų atstatymą ir augimą. Nuo jų priklauso mūsų kraujo ląstelių būklė, pagrindiniai fermentai. Baltymai padeda sustiprinti imuninę sistemą, lemia raumenų ir jėgos augimą sportininkams, skatina vaikų augimą, padeda raumenų atstatymui po ligos, kūno sužalojimo. Trūkstant baltymų žmogus greičiau sensta, slenka plaukai, lūžinėja nagai, pašiurkštėja oda, kankina nuovargis ir nemiga. Taip pat įrodyta, kad išrūgų baltymai sumažina cholesterolio kiekį, slopina apetitą, dėl ko šis baltymas labai naudingas ne tik sportininkams, auginantiems liesą raumeninę masę, bet ir tiems, kurie stengiasi numesti svorio. Naujausių tyrimų duomenys rodo, kad išrūgų baltymai naudingi ne tik siekiant sportinių rezultatų. Jie padeda sumažinti sureguliuoti kraujo spaudimą, gerina širdies ir kraujagyslių, smegenų veiklą, gali pagerinti kepenų kraujotaką ir sumažinti kepenų riebėjimo procesą, gerina antioksidacinius procesus organizme. Tai medžiaga būtina normaliai kaulų būklei palaikyti.

Kad organizmas būtų sveikas, būtina kasdieninė proteino dozė, kad gautumėme pakankamą kiekį amino rūgščių, kadangi, tik tada, kai patenkiname amino rūgščių poreikį, organizmas išlaiko baltymų pusiausvyrą.

logo-proteino-standartai
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
    • Proteinas
    • Izoliatas
    • Riešutų užtepas
    • Batonėliai
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Facebook Instagram
blank
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.OkPrivatumo politika