Protein Inn logo Protein Inn logo
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Prisijungti Registruotis

Pamiršote slaptažodį?

Slaptažodis bus išsiųstas el. paštu.

Jūsų asmens duomenys bus naudojami jūsų užsakymui apdoroti, pagerinti patirtį šioje svetainėje ir kitais tikslais, aprašytais mūsų privatumo politikoje.

0

No products in the cart.

Eiti į parduotuvę
Krepšelis (0)
Tarpinė suma: €0.00

Apmokėjimas

Protein Inn logo Protein Inn logo
Paskyra
Prisijungti Registruotis

Pamiršote slaptažodį?

Slaptažodis bus išsiųstas el. paštu.

Jūsų asmens duomenys bus naudojami jūsų užsakymui apdoroti, pagerinti patirtį šioje svetainėje ir kitais tikslais, aprašytais mūsų privatumo politikoje.

Protein Inn logo
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Prisijungti
Krepšelis 0
Išrugų baltymo izoliatas

Natūralaus skonio išrūgų baltymo izoliatas

€35.00

Dalintis: Facebook Twitter Tumblr Linkedin Pinterest Vk
Wishlist Please, enable Built-in Wishlist.
Izoliato aprašymas
Izoliato pranašumai ir savybės
Kaip vartoti?
Maistingumas ir energinė vertė

Izoliato aprašymas

Išrūgų baltymo izoliato „Protein Inn” aprašymas

Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ , bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, 2018 metais pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMO IZOLIATO (WPI) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.

Izoliatas yra grynesnis nei išrūgų koncentratas, nes ilgiau filtruojamas. Mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymas yra filtruojamas keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai). Papildomas perdirbimas leidžia baltymo koncentraciją produkte padidinti iki 90% ir dar daugiau. Todėl izoliatas, turi mažiau angliavandenių ir riebalų, yra tinkamas laikantiems dietos.

Izoliatas yra biologiškai vertingesnis už koncentratą. Izoliatas geriau tinka vartoti prieš treniruotes ir po jų: nes lengviau virškinamas ir greičiau pasisavinamas, nealergizuoja, bet taip pat yra šiek tiek brangesnis už koncentratą. Pagal baltymo kokybę, aukščiausios kokybės išrūgų baltymai yra išrūgų baltymų izoliatas, kur porcijoje daugiau nei 90% baltymų, o riebalų ir laktozės apie 1%. Išrūgų baltymų izoliatas yra itin švarus ir grynas baltymas, turintis labai mažą laktozės kiekį.

Sportuojantys asmenys, kurie turi baltymų virškinimo problemų, vartoja tik šios rūšies baltymą. Šis produktas itin tinkamas žmonėms, siekiantiems iš savo raciono pašalinti kuo daugiau riebalų, taip pat izoliate labai mažai laktozės, tad jis tinkamas netoleruojantiems net ir itin mažų laktozės kiekių išrūgų koncentrate.

Izoliato pranašumai ir savybės

Izoliato pranašumai ir savybės

Kiekvienas sportuojantis žino, kad norint priaugti raumenų – reikia baltymų. Jei siekiate tikslo tapti stipresniu, greitesniu, turėti tobulas kūno formas – išrūgų baltymai padeda pasiekti užsibrėžtus tikslus. Apklausų duomenys rodo, kad baltymai yra viena labiausiai paplitusi maisto papildų grupių tarp sportininkų. Daugelis tiki, kad sportuojant, be šių maisto papildų rezultatų pasiekti neįmanoma. Būtent išrūgų izoliatas yra labiausiai susijęs su gerų rezultatų siekimu. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad žmogaus organizmui vieni iš vertingiausių yra išrūgų baltymai, nes jų įsisavinimo laipsnis siekia iki 98%. Baltymai yra statybinė medžiaga, naudojama augant ir suirusiems audiniams atkurti. Tai pagrindinė smegenų sudedamoji medžiaga.

Baltymai sudaryti iš aminorūgščių. Aminorūgštys reikalingos normaliam organizmo funkcionavimui. Jie dalyvauja daugelyje gyvybinių procesų. Daug hormonų susideda iš baltyminės medžiagos. Baltymų turi fermentai, kurie skatina žmogaus organizmo reakcijas. Iš baltymų gaminamos apsauginės medžiagos – antikūnai, kurie kovoja su infekcija. Kai trūksta baltymų sutrinka medžiagų apykaita.

Baltymai, patekę į žmogaus kūną yra suvirškinami ir suskaidomi į amino rūgštis – tik taip organizmas gali baltymus pasisavinti. Organizmas iš šių statybinių gyvybės blokelių vėliau sintezuoja baltymus.

Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių – šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino. Ši trijulė labai svarbi raumenų augimui ir net energijai treniruotės metu. Išrūgų baltymai taip pat turi biologiškai aktyvių baltymų mikrofrakcijų, tokių kaip alfa-laktalbumino, beta-laktoglobulino, glikomakropeptidų, imunoglobulinų, laktoferino ir įvairių augimo faktorių.

Visas geriausias baltymų savybes turi lietuviškas 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN”

Šis produktas turi daug išskirtinių savybių ir pranašumų:

  • norėdami sumažinti nereikalingą riebalų kiekį naudokite 100% gryną izoliatą, kuriame yra labai mažai riebalų ir angliavandenių. Būtent 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN”  tuo ir pasižymi;
  • 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN” turi labai didelę  koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);
  • pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;
  • vienoje porcijoje yra daugiau kaip 90 procentų baltymų.
  • nėra saldiklių, dažiklių ir skonio priedų;
  • sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;
  • svarbus raumenų augimui ir energijai treniruotės metu;
  • aprūpina organizmą baltymais;
  • svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti;
  • gerina bendrą darbingumą ir savijautą;
  • tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;
  • tinkamas vegetarams;
  • tinkamas visoms amžiaus grupėms;
  • lengvai tirpsta;
  • aukštos biologinės vertės;
  • greito ir gero įsisavinimo;
  • turi stiprų anabolinį poveikį organizmui;
  • išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;
  • išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;
  • išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus;
  • ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;
  • papildomam filtravimui naudojamas mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymai yra filtruojami keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai);
  • produkto gamintojas AB ROKIŠKIO SŪRIS.

Kaip vartoti?

Vartojimas

Vienoje porcijoje (30 g) produkto yra 27-28 g raumenų vystymąsi skatinančio baltymų. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių: L-leucino, L-izoleucino, L-valino. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų arba kito gėrimo įberkite 30 g baltymų miltelių (2 šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite.

Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Maistingumas ir energinė vertė

Produkto maistingumas

Porcijoje 30 g proteino 100 g proteino
Kalorijos 465 kJ (110 kcal) 1550 kJ (365 kcal)
Iš viso riebalų 0.3 g 1 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.2 g 0.6 g
Iš viso angliavandenių 0.6 g 2 g
Iš kurių cukraus 0.6 g 2 g
Baltymų 27 g 90 g
Druska 0,06 mg 0,2mg

Porcijos dydis 30 g. (2 šaukštai)

Sudedamosios dalys:

Išrūgų baltymų izoliatas, <1% saulėgražų lecitinas, augalinis aliejaus.
Be skonio priedų, saldiklių ar dažiklių

Sudedamosios aminorūgščių dalys

Porcijoje 30g proteino 100g proteino
Asparto r. 2852 mg 9507 mg
Treoninas* 1910 mg 6369 mg
Serinas 1310 mg 4368 mg
Glutamo r. 5260 mg 17535 mg
Prolinas 1629 mg 5430 mg
Glicinas 471 mg 1569 mg
Alaninas 1272 mg 4240 mg
Valinas** 1555 mg 5184 mg
Metioninas* 897 mg 2990 mg
Izoleucinas** 1707 mg 5690 mg
Leucinas** 2652 mg 8839 mg
Tirozinas 824 mg 2747 mg
Fenilalaninas* 775 mg 2583 mg
Histidinas* 626 mg 2086 mg
Lizinas* 2515 mg 8384 mg
Argininas 547 mg 1824 mg
Iš viso amino rūgščių: 26804 mg 89345 mg
Pastaba: Taikyti metodai – Komisijos reglamentas (EB) Nr. 152/2009, III priedas, A, F dalys

** Šakotos grandinės aminorūgštys (ang.k. – Branched-Chain Amino Acid (BCAA)).
* Nepakeičiamosios (esminės) aminorūgštys (ang.k. – Essential Amino Acid (EAA)).

Izoliatas mėlynių skonio
Mėlynių skonio išrūgų baltymo ...

€37.00

logo-proteino-standartai
  • Pagrindinis
  • Parduotuvė
  • Kur nusipirkti?
  • Apie įmonę
  • Draugai
  • Kontaktai
Facebook Instagram
blank